Start / Outdoor & Friluftsliv / Matlagning / Rökar & Röktillbehör

Rökar & Röktillbehör

Rökar och tillbehör som förvandlar din fångst till en smaklig måltid.

Stormkök & Tillbehör
Stormkök & Tillbehör
Tallrikar, bestick & flaskor
Tallrikar, bestick & flaskor
Stekhällar & Tillbehör
Stekhällar & Tillbehör
Grilljärn & Grillpinnar
Grilljärn & Grillpinnar
Friluftsmat
Friluftsmat
Övrigt inom matlagning
Övrigt inom matlagning

Visar 24

av 24 produkter
DG Black Week - Outdoor
ABU röken Large Rostfri

ABU röken Large Rostfri

Abu Garcia

395 kr499 kr
I lager
DG Black Week - Outdoor
ABU rökpaket small med 450g rökspån
419 kr469 kr
+Paketartikel
Gå till
Sida 1 av 1
1

Rök din fisk i en varmrök! Röklådor ger ett mycket bra resultat och det är inte särskilt svårt att lyckas.

Så här gör du:

1. Lägg lite aluminiumfolie i botten på röken, så blir den lättare att hålla ren.
2. Strö på ett tunt skikt med rökspån. Det går inte åt mycket alls!
3. Tänd brännarna (eldas med T-röd eller liknande)
4. In med den saltade firren i lådan (eller kött, räkor etc) och kör tills det är klart! Röktiden varierar med storlek på fisken, men i en varmrök brukar strömming/sill inte ta mycket mer än 10 minuter.

Smaklig spis!